Samsung Galaxy Buds Pro R190 Fekete (Használt Artisjus - Kártyafüggetlen)

Samsung Galaxy Buds Pro R190 Fekete (Használt Artisjus - Kártyafüggetlen)

Átvehető azonnal: WestEnd-Perfect Gsm

Függőség: Kártyafüggetlen
Állapot: Használt Artisjus
Garancia: 12 hónap

Házhozszállítás: 2490 Ft
Budapesten 1-2 munkanap, vidéken 2-4 munkanap

39000 Ft
Kosárba
Leírás:
Leírás:

Bemutatjuk a Galaxy Buds Pro fülhallgatót.
Valódi vezeték nélküli fülhallgatók professzionális technológiával a még soha nem tapasztalt hangzás érdekében. Az intelligens zajszűréssel (ANC) zökkenőmentesen válthatsz a zajszűrés és a teljes mértékben állítható környezeti hangok között. Engedd be a külvilág hangjait — vagy zárd ki teljesen. A világ zajai körülvesznek minket. A Galaxy Buds Pro segítségével te döntheted el, mennyit hallasz belőlük.

Intelligens ANC.
A zajszűrés, amely szabályozható. A Galaxy Buds Pro aktív zajszűrője (ANC) kiszűri a háttérzaj akár 99%-át. A belső és külső mikrofonok valós időben figyelik a zajt. Válaszd ki az ANC szintjét, hogy egy intelligens algoritmussal, amely kiszűri a zajt hangosabbra vagy halkabbra állíthasd a világot: állíts be „Magas” szintet a zajos buszon, vagy használd az „Alacsony” beállítást egy csendes könyvtárban – a hangerő módosítása nem szükséges. (A Galaxy Buds Pro aktív zajszűrő (ANC) funkciója az UL Verification támogatásával akár 99%-kal csökkenti a külső háttérzajt.) (Az ANC alapértelmezés szerint be van kapcsolva, az érintés és nyomva tartási kézmozdulat az aktív zajszűréshez konfigurálható a Galaxy Wearable alkalmazásban. A magas és alacsony ANC szint közötti váltás a Galaxy Wearable alkalmazásban végezhető el.)

A Hangészlelés azonnal átkapcsol ANC-ről környezeti hangra, amikor a hangodat érzékeli. Ha például egy kávézóban vagy, és az ANC segítségével kizárod a külső zajokat, amikor rendelsz éppen a baristától, az ANC automatikusan kikapcsol, amikor beszélsz. Az intelligens fülhallgatók lehalkulnak beszéd közben, még akkor is, ha a Háttér mód van használatban, vagy ha az ANC ki van kapcsolva, a zene hangereje lecsökken és a mikrofon a beszélő személyre fókuszálódik. Környezeti hang esetén nem kell kivenned a fülhallgatót ahhoz, hogy csatlakozz a beszélgetéshez. A hangokat tisztán és valós időben hallhatod. Az intelligens algoritmus négy szinten keresztül emeli a környezeti hangok erősségét, így nem maradsz le a megbeszélés fontos részeiről. (A Hangészlelés AI (Mesterséges Intelligencia) algoritmust alkalmaz a felhasználó hangjának felismeréséhez. Reagálhat a rezgés okozta helyzetekre, például fogmosás, elektromos fogkefe, köhögés és dúdolás esetén. Csak egy fülhallgató viselése esetén a beszélgetés érzékelése elmaradhat. Ha a Hangészlelés be van kapcsolva, akkor automatikusan aktiválódik, amikor az ANC vagy a Háttér mód be- vagy kikapcsol. Az előző módba való visszatéréshez érintsd meg bármelyik fülhallgatót.)

Élethű hangzás, hihetetlenül lenyűgöző realizmus.
Tapasztald meg a 360 Audio lebilincselő hatását, amely áthelyez téged a jelenet közepébe. A Dolby Head Tracking™ technológiával ellátott Galaxy Buds Pro révén a kedvenc videódnak, filmednek vagy tévéműsorodnak közepén érezheted magad. Az intelligens mozgáskövető érzékelő pontosan meghatározza a hang irányát, miközben mozgatod a fejed, és erőteljesen realista hallásélményt tesz lehetővé. A tartalom minden részletét a Dolby AtmosŽ révén tisztábban hallhatod, így jobban elmerülhetsz a történet vonzásában. Csak az Android One UI 3.1 vagy újabb verzióját futtató mobileszközökön érhető el. (A 360 Audio és a Dolby Head Tracking™ támogatás az alkalmazástól és a tartalomtól függően változhat.)

Automatikus átkapcsolás.
Válts eszközt zökkenőmentesen! A Galaxy Buds Pro automatikus átkapcsolása felismeri a legsürgősebb tennivalót, és azonnal átváltja a csatlakozást az eszközre. Ha tehát filmet nézel a táblagépeden, és közben beérkező hívásod van, akkor a Galaxy Buds Pro átváltja a hangot a telefonodra. A hívás befejezését követően a Galaxy Buds Pro zökkenőmentesen visszacsatlakozik a táblagéphez – egyik eszközről a másikra csatlakozik anélkül, hogy meg kellene érintened a képernyőt. (Az Automatikus átkapcsolás funkció csak a One UI 3.1 vagy újabb verziót futtató Galaxy okostelefonokon és táblagépeken érhető el. Bizonyos eszközök és alkalmazások nem támogatják az Automatikus átkapcsolást. Az Automatikus átkapcsolás engedélyezéséhez a Galaxy eszközökkel be kell jelentkezni a Samsung fiókba)

Ha csatlakozol a telefonodhoz, hanggal irányíthatod azt, anélkül hogy hozzá kellene érned. A „Hi Bixby” aktiválja az asszisztenst, majd parancsot adhatsz telefonhíváshoz, zeneszámok cseréjéhez és még sok mindenhez.9,10,11 A nevét kimondva akár válthatsz is a Samsung készülékek között, illetve aktiválhatod vagy kikapcsolhatod az ANC-t és a Háttér módot. (A Bixby szolgáltatás elérhetősége országonként, szolgáltatónként és eszközönként változhat. A Galaxy Buds Pro fülhallgatót Wi-Fi-kapcsolattal vagy más hálózattal rendelkező okoseszközhöz kell csatlakoztatni, hogy a Bixby funkciói maximálisan használhatók legyenek; a Samsung-fiókba is be kell jelentkezni. A Bixby funkciói és a tartalomszolgáltatók országonként és nyelvenként eltérők lehetnek; a Bixby felismeri az angol (Egyesült Királyság), az amerikai angol (USA), a francia (Franciaország), a német (Németország), az olasz (Olaszország), a koreai (Dél-Korea), a mandarin (Kína), a spanyol (Spanyolország) és a portugál (Brazília) nyelvek bizonyos akcentusait és dialektusait.)

SmartThings Find Bújócska a fülhallgatókkal.
Az elveszett fülhallgatók nyomon követése egyszerű. Nyisd meg a SmartThings alkalmazást. A fülhallgatók sípoló hangot adnak ki, így könnyedén megtalálhatod őket a szobában. Az Offline kereséssel pedig megtalálhatod a helyet, ahol utoljára használtad őket, még akkor is, ha már nincsenek csatlakoztatva a telefonodhoz. (A SmartThings Find alkalmazással megtalált eszköz helye az a hozzávetőleges hely, ahol az elveszett eszköz jele észlelésre került. A SmartThings Find alkalmazás csak az Android 8 vagy újabb rendszert futtató Galaxy készülékeken érhető el. Egyes eszközök Kínában, Japánban és a Verizon hálózatán nincsenek támogatva.)

Buds Together.
Hangmegosztás a fülhallgatóval Tartsd a fülhallgatóidat a füledben, és engedélyezd, hogy egy barátod is csatlakozhasson. A Buds Together lehetővé teszi két Galaxy Buds Pro egyidejű csatlakoztatását a telefonhoz, így mindketten kiváló hangminőséggel hallgathatjátok a BFF lejátszási listátokat. (A Buds Together alkalmazást csak a One UI 2.5-ös vagy újabb verziójú eszközök támogatják.)

Biztonságos illeszkedés.
Megfelelően illeszkedik A klasszikus fülhallgató forma megújítása: a kialakítás csökkenti a kényelmetlen érzést, ha órákon át használod, és biztonságosan a fülben marad edzés közben is. A szellőzőnyílások kiegyensúlyozzák a fülben lévő nyomást és növelik a légáramlást, így a fülhallgatók olyan természetesen illeszkednek, hogy meg is feledkezhetsz róluk. Három füldugóméret közül választhatsz, melyeket kipróbálhatsz, hogy a Galaxy Buds Pro kényelmesen és biztonságosan illeszkedjen – és megfelelő tömítéssel, hogy a zajszűrés a lehető legjobban működjön.

Akkumulátor-élettartam.
Áramellátás, hogy mindig szóljon a ritmus. Kapcsold be az ANC-t, és a Galaxy Buds Pro 5 órányi játékidőt biztosít, és további 13 órát a tokba helyezve. Ez összesen 18 óra. Ha az ANC ki van kapcsolva, összesen 28 órán át használhatod, 8 óra lejátszási idővel — és még 20 órán át használható a tokba helyezve. Akár tele a napod videókonferenciákkal, akár kapcsolatba lépsz a barátaiddal, vagy a kedvenc listádat játszod le, a Galaxy Buds Pro lehetővé teszi, hogy kapcsolatban maradj és médiát hallgathass. (A fülhallgató és a tok akár 18 órás akkumulátor-üzemidőre is képes lehet a tok 100%-os töltöttsége mellett. Belső teszt alapján. Az audio lejátszási időt egy előgyártású Galaxy Buds Pro és egy nemrég megjelent Galaxy okostelefon párosításával, alapértelmezett beállításokkal és bekapcsolt aktív zajszűréssel teszteltük. A tényleges akkumulátor-üzemidő és a töltési idő a felhasználás körülményeitől, a töltések számától és számos egyéb tényezőtől függően változhat. A fülhallgató és a tok akár 28 órás akkumulátor-üzemidőre is képes lehet a tok 100%-os töltöttsége mellett. Belső teszt alapján. Az audio lejátszási időt egy előgyártású Galaxy Buds Pro és egy nemrég megjelent Galaxy okostelefon párosításával, alapértelmezett beállításokkal, kikapcsolt aktív zajszűréssel és kikapcsolt Háttér módban teszteltük. A tényleges akkumulátor-üzemidő és a töltési idő a felhasználás körülményeitől, a töltések számától és számos egyéb tényezőtől függően változhat.)

Gyors feltöltés. Öt percnyi töltés még egy óra lejátszási időt biztosít. A fülhallgatók gyorsan életre kelnek. (A lejátszási idő a beállítások függvényében változhat.)

A Vezeték Nélküli Energiamegosztás lendületet ad menet közben – helyezd a Galaxy Buds Pro fülhallgatót a Galaxy okostelefon hátuljára vezeték nélküli töltés céljából. (A vezeték nélküli PowerShare funkció a következő eszközökön biztosított: Galaxy S21 sorozat, Galaxy Z Fold2, S20 sorozat, Z Flip, Note10 sorozat, S10 sorozat és Fold. Ha az okostelefon akkumulátortöltöttsége 30%-nál alacsonyabb, előfordulhat, hogy a vezeték nélküli PowerShare nem működik.)

Vízálló.
IPX7. A Galaxy Buds legmagasabb szintű vízállósága. (IPX7 a tesztelési feltételek alapján: max. 1 méter mély édesvízbe merítés, legfeljebb 30 percen keresztül. A medencében vagy tengerparton történő használat nem ajánlott. A töltőtok nem vízálló. Ha a fülhallgatók sérültek, akkor a vízállóságuk nem garantált. Ha a fülhallgató vagy a kezed vizes, akkor használat vagy a töltőtokba helyezés előtt alaposan szárítsd meg a fülhallgatót. Ha szárítás nélkül helyezed a töltőtokba, akkor a fülhallgatók károsodhatnak.)
Oldalunk a felhasználói élmény növelése és adatgyüjtés céljából sütiket helyezhet el a böngésződben, az adatkezelési nyilatkozatban leírtak szerint.
A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát.