Elérhetőségeink
 

Apple Watch 38mm SS White Sport

Jelenleg nincs feltöltött Youtube videónk a termékhez.
Jelenleg ilyen termékünk nincs raktáron.Új erőre kapott.
Kövesse nyomon és ossza meg a tevékenységeit. Mérje az edzéseit. Tartsa szemmel az egészségét. És maradjon mindig képben a legfontosabb emberekkel és információkkal kapcsolatban. Az új, kétmagos processzornak köszönhetően most mindez gyorsabban megy, mint valaha. Bemutatjuk az Apple Watch Series 1-et.
Villámgyors teljesítmény.
Új, kétmagos processzorával az Apple Watch Series 1 mindig lépést tart önnel. Kedvenc alkalmazásai azonnal elindulnak és mindig naprakészek, így egy szempillantás alatt elintézheti a mindennapi teendőit, megnézheti a tevékenységgyűrűit és a naptárát, vagy megválaszolhatja akár az üzeneteit is.
Nyomon követheti és megoszthatja a tevékenységeit.
Az Állás, Mozgás és Gyakorlat gyűrű megmutatja, mennyire volt aktív a nap során, és egy picivel több mozgásra buzdít. Láthatja, ha túl sokat ült. Nyomon követheti a lépésszámait és az elégetett kalóriákat. Betervezhet 30 perces edzéseket, akár több részletben is.
Mérje az edzéseit.
Válasszon a különböző beltéri és szabadtéri edzés – például a biciklizés, futás és ellipszisgépezés – közül, majd tűzzön ki egy célt, és kezdjen el mozogni. Bárhogy is edzen, az Apple Watch Series 1 pontosan méri a mozgását. Akár egyszerre öt adatot is láthat, sőt meg is jelölheti a szegmenseket.
Tartsa szemmel az egészségét.
Mivel az Apple Watch Series 1 mindig önnel van, segíthet, hogy még jobban odafigyeljen az egészségére. Könnyedén megmérheti vele a pulzusát, uralhatja a mindennapi stresszt, és a saját napi rutinhoz illő appokat használhat. Segítségükkel teljesebb képet alkothat önmagáról.
Mindig kapcsolatban.
Az órája rövid rezgéssel jelzi, ha hívják vagy üzenetet kapott. Kedvenc alkalmazásait egy pillanat alatt elindíthatja. Az üzeneteket a hanggal is megválaszolhatja. Az Apple Watch Series 1 karórával a csuklóján azonnal elérheti a fontos információkat, és gyorsan, könnyedén elvégezheti a teendőit. Nem kell többé megszakítania a napi rutinját.

Kapcsolódó termékek

iPhone 6 kijelző csere már 17.900ft,-tól akár fél órán belül garanciával!

  

Nem találsz egy alkatrészt vagy kiegészítőt? 3 munkanapon belül megrendeljük Neked!

 

PerfectGSM.hu – mobiltelefon és tartozék szaküzlet és szerviz.

PERFECTGSM.HU webáruház

 A weboldalon feltüntetett képek illusztrációk.