Elérhetőségeink
 

Vásárlási információk

Tulajdonos: Hello Benvin Kft.
Adószám: 26500548-2-42

Vállalkozásunk immár több mint tíz éve foglalkozik új és használt mobiltelefonok,táblagépek adás-vételével, készpénzes forgalmazásával, valamint telefonok,táblagépek szervízelésével!

Cégünk a Hello Benvin Kft. bizományosi értékesítéssel is értékesít mobiltelefonokat. Hamarosan már hitelezési lehetőségeket is biztosítunk új és meglévő kedves vásárlóink számára.

Ezenfelül cégünk exkluzív készülékek forgalmazásával és beszerzésével is foglalkozik.

Az Ön által megrendelt új vagy használt készüléket az ország bármely pontjára házhoz szállítjuk!

Használt készülékét - ha kéri - beszámítjuk a lehető legjobb áron!

Vállalunk továbbá gyors és szakszerű szervízelést (adatmentés, javítás, szoftver frissítést,icloud készítést stb.)! Termékpalettánkon széles választékban, kedvező áron találhat memóriakártyákat, adatkábeleket, kihangosítókat, és egyéb mobiltelefon tartozékokat, eredeti vagy utángyártott táblagép tartozékokat vagy kiegészítőket! Továbbá cégünk kedvező áron forgalmaz új és használt táblagép kiegészítőket. Ha valamit nem talál, vagy szeretne viszonteladónk lenni küldjön részünkre e-mail-t vagy hívjon minket telefonon.

Telefonok, mobiltartozékok árusítása, garantáltan a legjobb áron. Hatalmas választékkal várjuk Önöket.

Munkatársaink készséggel segítenek nyitvatartási időben, Hétfőtől-Szombatig 10-től 20 óráig, Vasárnap 10-től 19 óráig személyesen a Lurdy Házban, telefonon, vagy akár online.


WAP, MMS, GPRS, 3G beállítások

Azon kedves ügyfeleink részére, akik nem tudják beállítani a szükséges adatokat ahhoz, hogy a készülékek multimédiás képességeit kihasználják szívesen állunk rendelkezésükre. 
Törzsvásárlóinknak a szolgáltatásunk ingyenes, más esetben 2.000,-HUF + Áfa.

Szerviz szolgáltatás
Meghibásodott készülékét garanciától függően a javításra vonatkozó jogszabályok értelmében garanciával megjavíttatjuk.

Házhozszállítás
A megrendelt készülékeket futárszolgálattal, 1.000,- HUF összegtől Magyarország területére házhoz szállítjuk.

Adatmentés
Fontosnak tartjuk hogy a meghibásodott készüléken tárolt személyes adatokat időnként lementsünk a későbbi bosszúságok elkerülése érdekében. Szervizre történő leadás esetén is felmerül ez a probléma hiszen a szerviz nem vállal felelősséget a készülékben tárolt adatokért. Az adatmentési díj: 4.000,- HUF


A PerfectGSM.hu webshop-okban eladásra kínált termékek és szolgáltatások képezik a vállalkozásunk és vásárlók közötti szerződés tárgyát.

Cégünk az Ön megrendelését a megrendeléskori áron teljesíti, mely árak a PerfectGSM.hu oldalakon aktuálisan, napi frissítéssel, beszállítóink árától függenek. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó árat jelenti.

A vásárolni kívánt termékek tulajdonságait és jellemzőit, a konkrét termék leírásában találja meg. Előfordulhatnak eltérések a gyártó által közölt adatokban, ezért az esetlegesen megjelenő téves információért nem áll módunkban felelősséget vállalni. 

Kérjük, ha ilyet vélnek fölfedezni oldalunkon, mihamarabb jelezzék felénk, hogy a jövőben pontos információval tudjunk szolgálni.

Árváltozás esetén értesítjük önt, és lehetősége van a módosított áron megrendelését fenntartani, módosítani vagy visszautasítani. Ezen okok között szerepelhet: adathiba, áruhiány, hirtelen árváltozás, hosszú beszerzési idő.

A megrendelt termékeket személyesen a telephelyünkön (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.) tudja átvenni, igény szerint kiszállítást vállalunk. 

A feltüntetett képek helyenként illusztrációk. Az árváltozás jogát fenntartjuk.


Igény esetén lehetőség van banki átutalással, előre utalás formájában teljesíteni fizetését. Ez irányú igényét a rendelés feladásakor, a fizetés módjánál tudja kiválasztani.

Megrendelését, az utalt összeg számlánkon való megjelenését követően tudja átvenni személyesen, vagy kiszállítás esetén a futárszolgálattól. A rendelés legkorábbi átvételének napjáról levélben tájékoztatjuk Önt.

Készpénzes fizetés esetén, bolti átvételkor a boltban, házhozszállításnál kiszállítónknak fizeti meg a rendelt árú értékét.

A biztonság érdekében kérjük, hogy mindig ellenőrizze a számlán szereplő számlaszám megegyezik-e a következővel:


Ha a megrendelés már átadásra került a futárszolgálat részére, a módosítás már nem lehetséges.


A módosítási igény érintheti a rendelés átvételének idejét is. Ilyen esetben a módosítás elfogadását követően jelezni fogjuk Önnek a következő várható átvételt.


Elállás joga, rendelés lemondása 

Rendelését a kapcsolati oldalunk használatával mondhatja le a beszerzést megelőzően.

Online rendelés esetén a fogyasztót megilleti az elállás joga a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet alapján.

Frissítés: 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet alapján 14 naptári napban határozza meg a fogyasztót megillető elállási jog határidejét.

A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia. Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén térítjük meg a teljes vételárat.

Kérjük, hogy amennyiben élni kíván elállási jogával, a termékeket minden esetben személyesen, előzetesen egyeztetett időpontban jutassa vissza.

A megrendelő elállási jogát a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet 5. §-ban foglalt esetekben nem gyakorolhatja. Az elállási jog gyakorlása során a Ptk. által szabályozott alapelveknek (így különösen jóhiszeműség, rendeltetésszerű joggyakorlás) érvényesülniük kell. Ezen joggyakorlás a megrendelő részéről nem vezethet a joggal való visszaéléshez (Polgári törvénykönyv 5. §).

Közületi vásárlás esetén visszavásárlás kizárólag egyedi elbírálás alapján történhet.


Telefonon értesítjük, amint rendelése szállításra, bolti átvételre készen áll. A megrendelt termékek üzletünkben való átadása, illetve a kiszállítás egyeztetése ezután lehetséges.

Ezen felül akkor is értesítést kap ha a terméket megadott időn belül nem tudjuk beszerezni, vagy nem kompatibilis a választott alkatrészekkel, illetve ha esetleg jobb minőségű terméket tudunk hasonló árban, vagy olcsóban kínálni.


A szállítás díja Budapestre és vidékre egységesen:


1000 ft,-tól

Amennyiben áruját kiszállítás opcióval rendelte meg, úgy azt zárt csomagolásban az áru beszerzése után másnapra tudjuk küldeni.

Ennek feltétele, hogy rendelését reggel 10 óráig jutassa el hozzánk, ezen időpont után leadott rendeléseket a következő fent leírtakban megszabott intervallumban tudjuk átadni futárunknak, aki kiszállítja a megadott címre.

A számlát  a lezárt csomagban találja.

Szállítás előtt egy nappal minden esetben telefonon értesítjük és egyeztetünk. 

A szállítási költség tartalmazza a csomag biztosítás és az utánvét díját.

Ha ön nem tartózkodik a címen, futárunk értesítést hagy, és még egy alkalommal megpróbálja kézbesíteni a csomagot.

A megrendelt tételeket kérheti otthonába vagy munkahelyére.

A futártól átveheti akár megbízott személy vagy családtag, aki a pontos, fuvarlap szerinti ellenértékét megtéríti.

Ha a kiszállítást bolti átvételre kívánja módosítani, ennek semmi akadálya mindaddig, míg át nem adtuk a futárnak a küldeményt. Kérjük fenti szándékát e-mail-ben, a kapcsolati oldalunk használatával vagy telefonon a (06 30) 730 11 44 jelezni.


Az általunk forgalmazott termékekre a törvényben előírt, illetve a gyártó által vállalt garanciaidőt vállaljuk.

A kellékanyagok kivételével (nyomtatópatron, papír, stb.) minden eszközt legkevesebb 1 év garanciaidővel értékesítünk, azonban számos termék garanciavállalási ideje ennek többszöröse is lehet, amit természetesen feltüntetünk termékeink leírásában.

Számla vagy annak másolata szolgál garanciális igazolásként.

A jótállás nem terjed ki azokra a károkra, amelyek a karbantartás hiányából, illetéktelen beavatkozásból, változtatásokból, nem rendeltetésszerű használatból, rongálásból vagy illetéktelenül végzett javításokból erednek.

Garanciát kizáró alapvető tényező minden műszaki cikk esetében a törés és égés. Amennyiben nem állapítható meg egyértelműen, hogy az égés milyen okból történt a terméknél, úgy a gyártó szakvéleményét kérjük a termékkel kapcsolatban.

Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

A jótállási jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül.


A bizonyítási teher a jótállás teljes időtartama alatt végig a kereskedőt terheli, tehát ha a kereskedő nem akarja elismerni igényünket, neki kell bizonyítani, hogy a hiba oka az átadás után keletkezett. Szavatosságnál ez a teljesítést követő első hat hónapban van így, utána pedig a fogyasztót terheli a bizonyítási kötelezettség.

iPhone 6 kijelző csere már 17.900ft,-tól akár fél órán belül garanciával!

  

Nem találsz egy alkatrészt vagy kiegészítőt? 3 munkanapon belül megrendeljük Neked!

 

PerfectGSM.hu – mobiltelefon és tartozék szaküzlet és szerviz.

PERFECTGSM.HU webáruház

 A weboldalon feltüntetett képek illusztrációk.